Cum îţi gestionezi emoţiile
ca s─â faci ┼či s─â ai mai mul┼úi bani.

(┼či care sunt obiceiurile care fac to┼úi banii.)

SEMINAR GRATUIT
și
LANSARE DE CARTE

London School of Commerce

Chaucer House, White Hart Yard, London SE1 1NX

Un seminar care ├«╚Ťi va schimba total modul ├«n care prive╚Öti banii!

Aprilie

5

Evenimentul are loc MAR╚ÜI,  (5  aprilie 2016) 

ora 7:00 PM GMT (London)

Mai sunt doar:

00
Zile
00
Ore
00
Minute
00
Secunde

Ce spun cititorii:

Simona LupsiaiAntreprenor

Cartea Va fi obligatorie pentru echipa cu care lucrez, pe l├óng─â ÔÇťAc╚Ťioneaz─â profesionistÔÇŁ, ÔÇťKarmic managementÔÇŁ ╚Öi ÔÇťSecretele min╚Ťii de milionarÔÇŁ. Sincer m─â a╚Öteptam la cu totul altceva dar m-am trezit cu o carte a╚Öezat─â, calm─â, Marcel e omul a╚Öezat care d─â impresia c─â are tot timpul din lume ╚Öi toata ╚Ötiin╚Ťa lumii e adunat─â ├«n el. E o carte care trebuie citit─â ╚Öi aplicat─â. M-ai impresionat cu aceasta carte. Pot s─â-╚Ťi spun doar: E╚śTI CEL MAI BUN

Cartea lui Liviu ├«┼či propune s─â ofere instrumentele pentru a dob├óndi noi obiceiuri financiare ┼či a le schimba pe cele existente ┼či vei g─âsi aici tot ce ai nevoie ca s─â ├«ncepi. O carte care trebuie citit─â!

Florin Roșoga Blogger, autor
Dragoș Rouă Antreprenor, autor, fondator si manager Connect Hub

Banii sunt o form─â de energie ╚Öi procesul de "a avea bani" e asem─ân─âtor cu procesele prin care acumul─âm ┼či gestion─âm orice alt fel de energie: fizic─â, emo╚Ťional─â etc. Liviu explic─â toate aceste procese ├«n cuvinte simple, ├«ntr-un mod u╚Öor de ├«n╚Ťeles ╚Öi care ├«╚Ťi va fi util.

Chiar voiam sa te contactez, s─â-╚Ťi spun c─â nu am putut s─â o las din m├ón─â! Felicit─âri! Mi-a pl─âcut structurarea informa╚Ťiilor, ├«ntr-o logic─â u╚Öor de asimilat ╚Öi mai ales forma ├«n care le-ai ├«mbr─âcatÔÇŽ de poveste! I╚Ťi mul╚Ťumesc, ai scris o carte genial─â!

Florentina Berlan Profesor, trainer

Ce vei primi la seminar:

  1. Care sunt cele trei componente esen╚Ťiale din jocul banilor ╚Öi de unde s─â porne╚Öti ca s─â ai controlul. Cum s─â elimini influen╚Ťele negative din jurul t─âu ╚Öi de ce e important─â instruirea.
  2. Ce trebuie sa evi╚Ťi pentru a nu pierde oportunit─â╚Ťile de a face mai mul╚Ťi bani si ce s─â faci s─â ii si p─âstrezi. Cum s─â ├«╚Ťi gestionezi emo╚Ťiile ╚Öi cum s─â ├«╚Ťi gestionezi banii.
  3. De ce sunt importan╚Ťi oamenii din jurul t─âu ╚Öi cum s─â gase╚Öti oamenii potrivi╚Ťi ca s─â ai succes. Cum s─â faci mai mul╚Ťi bani ╚Öi s─â p─âstrezi armonia cu via╚Ťa personal─â.
  4. Care sunt principalele strategii cheie pe care le folosesc multimilionarii.

Despre autor:

In '93 am avut ocazia sa descopar obiceiul de a ma instrui singur. Au urmat unii dintre cei mai frumosi ani din viata mea. In 2005, la indemnul mai multor prieteni, am pasit in fata oamenilor si am inceput sa impartasesc valoarea pe care o acumulasem.

In toti acesti peste 20 de ani de educatie continua pot sa zic ca le-am vazut pe toate: regimuri politice schimbate, ministri aparand sau disparand peste noapte, companii rasarind si apunand, crize financiare locale sau la nivel global.Un singur lucru s-a pastrat in toti acesti 20 si ceva de ani.

DORINTA OAMENILOR DE A FI LIBERI!

Si asta in conditiile unei LIPSE ACUTE de educatie, unei lipse acute despre cum sa trateze subiectul bani.ÔÇő

Toate aceste provocari le-am trait eu si atunci cand am gasit solutiile am inceput sa le dau mai departe. Asa am ajuns sa sustin evenimente in fata a peste 30.000 de mii de oameni din tara si din strainatate cu seminariile si workshopurile marca Liviu Pasat.

Dupa 10 ani de antreprenoriat a venit momentul sa incapsulez toata experienta acumulata din interactiunea cu miile de persoane intr-o carte.Asa a aparut in 2015: ÔÇ×Obiceiuri care fac toti baniiÔÇŁ.

Acum este randul tau.

Ai ocazia de a incepe propria calatorie pentru a avea controlul banilor din viata ta. Rezerva-ti locul in sala si vei primi esenta din tot ce am invatat, pentru o viata implinita.ÔÇő

Parteneri:

Innovative Shopping

Atentie: numarul de locuri este limitat!

Afl─â secretele obiceiurilor care fac toti banii! Preia controlulul vietii tale financiare.

Pentru tine si pentru cei dragi tie.