Trezeste Banii si

Obiceiuri care fac toti banii

- promotie speciala -

Cum inveti mai usor? Auditiv? Vizual? Kinestezic?

Ai acces la esenta informatiilor necesare pentru a castiga jocul interior si exterior al banilor din viata ta! 

NA: "Trezeste Banii din Viata Ta!" este un eveniment la care au participat peste 30.000 de participanti din tara si din strainatate. Il poti avea audio si video.

PROMOTIA EXPIRA IN...

02
Days
15
Hours
34
Minutes
00
Seconds

PACHET #1: CARTE+CD

 1. CD Audio: Trezeste Banii in viata Ta! Usor de ascultat in masina. Transforma-l in mp3 si te instruiesti oricand in timpul zilei.
 2. Carte: iti ofera o calatorie-esenta pentru a face si a avea mai multi bani. O experienta de 10 ani de antreprenoriat exemplificata in strategii simple, testate, de impact. Pentru a castiga jocul banilor.

PACHET #2: CARTE+DVD

 1. DVD Seminar Live: O inregistrare prin care vei trai informatiile si vei simti energia evenimentului impreuna cu participantii.
 2. Carte: Motivatia te ajuta sa pornesti la drum, obiceiurile´╗┐ sunt cele care te ajuta sa ajungi la destinatie. Ai informatii ca sa decizi tu insuti ce vrei sa faci cu viata ta.

PACHET #3: CARTE+CD+DVD

 1. CD + DVD: Fie ca esti auditiv sau vizual ai ocazia sa traiesti la maxim informatiile din seminar. Indiferent ca esti in trafic, acasa sau la munca.
 2. Carte: Invata sa lucrezi cu tine mai mult decat lucrezi in orice alt job. (Jim Rohn). Afla cum sa te protejezi de cei care te tin pe loc si cum sa te platesti mai intai pe tine insuti.

BONUS SPECIAL: Primele 50 de comenzi ´╗┐´╗┐primesc ´╗┐´╗┐cartea cu dedicatie!

´╗┐´╗┐Specifica in comanda prenumele si 3 calitati ale persoanei careia vrei sa ii daruiesti cartea si o va primi cu dedicatie speciala! Poti´╗┐´╗┐´╗┐ ´╗┐´╗┐´╗┐fi chiar tu! :)´╗┐´╗┐

Pachet #1

´╗┐Carte + CD´╗┐

´╗┐Reducere 40%´╗┐

Audio = Kinestezic

 • Carte - Obiceiuri
 • CD Trezeste Banii
 • DVD Trezeste Banii

112 67 Lei

Pachet #2

´╗┐Carte + DVD´╗┐

´╗┐´╗┐´╗┐´╗┐´╗┐´╗┐´╗┐´╗┐´╗┐´╗┐´╗┐´╗┐´╗┐´╗┐Reducere 48%´╗┐´╗┐´╗┐´╗┐´╗┐´╗┐´╗┐´╗┐´╗┐´╗┐´╗┐´╗┐´╗┐´╗┐

Video -Kinestezic

 • Carte - Obiceiuri
 • DVD Trezeste Banii
 • CD Trezeste Banii

187 97 Lei

PACHET #3

´╗┐Carte + CD + DVD´╗┐

´╗┐Reducere 57%´╗┐

V-A-K

 • Carte - Obiceiuri
 • CD Trezeste Banii
 • DVD Trezeste Banii

232 99 Lei

´╗┐´╗┐´╗┐´╗┐BONUS: Transport gratuit in Romania!´╗┐´╗┐´╗┐´╗┐

NOTA: ´╗┐Livrarea in strainate nu e gratuita si necesita plata online, cu card. (se selecteaza EUROPA din lista)


GARANTIE 200%

Daca, din orice motiv, tu decizi ca aceste informatii nu ti se potrivesc, trimite-mi un e-mail, si iti vei primi banii inapoi (100% garantat). In plus, poti sa pastrezi produsul achizitionat (inca 100%). De ce? Pentru ca am incredere ca produsele iti vor aduce o imensa valoare si vreau sa investesti fara niciun risc!


Despre autor:

Sunt antreprenor, autor, trainer si speaker.

In '93 am avut ocazia sa descopar obiceiul de a ma instrui singur. Au urmat unii dintre cei mai frumosi ani din viata mea. In 2005, la indemnul mai multor prieteni, am pasit in fata oamenilor si am inceput sa impartasesc valoarea pe care o acumulasem.

In toti acesti peste 20 de ani de educatie continua pot sa zic ca le-am vazut pe toate: regimuri politice schimbate, ministri aparand sau disparand peste noapte, companii rasarind si apunand, crize financiare locale sau la nivel global.Un singur lucru s-a pastrat in toti acesti 20 si ceva de ani.

DORINTA OAMENILOR DE A FI LIBERI!

ÔÇőToate aceste provocari le-am trait eu si atunci cand am gasit solutiile am inceput sa le dau mai departe. Asa am ajuns sa sustin evenimente in fata a peste 30.000 de mii de oameni din tara si din strainatate cu seminariile si workshopurile marca Liviu Pasat.


´╗┐Contact:´╗┐

Pe´╗┐´╗┐´╗┐´╗┐´╗┐´╗┐´╗┐ntru alte ´╗┐detalii ne poti contacta la

Telefon: +(40)771.529.842

E-mail: ´╗┐´╗┐´╗┐´╗┐´╗┐´╗┐´╗┐contact@liviupasat.ro