Webinar LIVE Gratuit

15
zile
 
08
ore
 
57
min
 
26
sec

You missed out!

Pentru infoprenori, coachi, autori de cursuri sau exper╚Ťi ├«n domeniile lor de activitate 

LEVEL UP

YOUR MESSAGE

Vrei mai mul╚Ťi CLIENTI, dar ai provoc─âri in a ob╚Ťine trafic si v├ónz─âri?

Afl─â cum s─â ├«╚Ťi cre╚Öti v├ónz─ârile prin oferte unice, simplu de promovat, simplu de monetizat, f─âr─â s─â fii un marketing guru.

Vrei să faci lumea mai bună prin pasiunea și expertiza ta?

9 Aprilie, ora 19:00

Salutare, sunt Liviu P─âsat

Am parcurs un drum fascinant de la inginer software la antreprenor, trainer, speaker ╚Öi autor. Cu o carier─â de peste 12 ani ├«n domeniul software, am lucrat ├«n diverse medii, de la firme mici la multina╚Ťionale. ├Äns─â, pasiunea mea adev─ârat─â a fost ├«ntotdeauna legat─â de dezvoltarea personal─â ╚Öi terapiile complementare.

Dorin╚Ťa mea? S─â te ajut s─â faci mai mul╚Ťi bani din pasiunea ╚Öi businessul t─âu, f─âr─â s─â renun╚Ťi la valorile tale.

├Än 2006, am descoperit lumea v├ónz─ârilor directe ╚Öi am ├«n╚Ťeles c─â succesul nu se bazeaz─â doar pe entuziasm, ci ╚Öi pe abilit─â╚Ťi concrete. Acesta a fost momentul ├«n care am descoperit dou─â dintre cele mai mari pasiuni ale mele: vorbitul despre bani ╚Öi pur ╚Öi simplu vorbitul.

Tony Robbins a fost o surs─â major─â de inspira╚Ťie pentru mine. ├Än 2008, am participat la primul meu seminar live cu el la Londra, o experien╚Ť─â care mi-a schimbat via╚Ťa ├«n moduri pe care nu le-a╚Ö fi imaginat niciodat─â.

├Än 2010, am ├«nceput s─â ╚Ťin seminarii, ajung├ónd s─â m─â adresez la peste 30.000 de participan╚Ťi, iar ├«n 2015, am lansat cartea "Obiceiuri care fac to╚Ťi banii", care a fost un succes at├ót ├«n Rom├ónia, c├ót ╚Öi la Londra.

Ast─âzi, cu peste 20 de ani de experien╚Ť─â ├«n terapii complementare, 10 ani de training ╚Öi coaching financiar personal ╚Öi u deceniu de antreprenoriat, m─â dedic ajut─ârii oamenilor s─â ├«╚Öi maximizeze poten╚Ťialul financiar ╚Öi s─â tr─âiasc─â cu pasiune.

Dorin╚Ťa mea? 

Te ajut s─â faci mai mul╚Ťi bani din pasiunea ╚Öi businessul t─âu, f─âr─â s─â renun╚Ťi la valorile tale.

9 Aprilie, ora 19:00

Te întrebi cum ai putea să faci
mai mul╚Ťi bani din pasiunea ta

... f─âr─â s─â renun╚Ťi la valorile tale ╚Öi f─âr─â tehnici agresive de marketing, a╚Öa cum face concuren╚Ťa ta?

Te ├«n╚Ťeleg, mul╚Ťi dintre profesioni╚Ötii cu care lucrez ├«n sesiunile de coaching au aceast─â provocare. Dac─â e╚Öti la fel ca ei...

 • Nu ╚Ötii cum s─â ├«ncepi, ai nevoie de o strategie, un roadmap care s─â te ajute.
 • Nu ╚Ötii s─â te promovezi ╚Öi nu ai ├«ncredere ├«n agen╚Ťiile de marketing;
 • Crezi c─â v├ónzarea este manipulare de cele mai multe ori ╚Öi evi╚Ťi s─â o faci;
 • Ai testat pu╚Ťin, dar ai renun╚Ťat c├ónd ai v─âzut c─â nu func╚Ťioneaz─â;
 • Ai ajuns la un nivel de la care ├«╚Ťi este greu s─â scalezi.

Particip─â GRATUIT la webinarul ÔÇťLevel Up Your MessageÔÇŁ ╚Öi ├«nva╚Ť─â cum po╚Ťi s─â transformi pasiunea ta ├«ntr-o afacere profitabil─â, chiar dac─â nu e╚Öti un marketing guru

9 Aprilie, ora 19:00

Participă GRATUIT la webinar și află:

 • Cum s─â atragi ╚Öi s─â converte╚Öti mai mul╚Ťi clien╚Ťi cu mai pu╚Ťin efort.
 • Cum po╚Ťi fi mai vizibil ╚Öi ap─ârea exact ├«n fa╚Ťa oamenilor pe care ╚Ťi-i dore╚Öti de clien╚Ťi
 • Cum s─â faci bani din pasiunea ta, f─âr─â s─â renun╚Ťi la valorile tale, f─âr─â marketing agresiv ╚Öi tehnici de manipulare.
 • Cum s─â folose╚Öti tehnologia ├«n avantajul t─âu pentru a-╚Ťi crea produse ╚Öi servicii competitive.
 • Tehnici ca s─â optimizezi oferta ╚Öi a o face irezistibil─â.
 • Cum s─â te diferen╚Ťiezi ├«n ni╚Öa ta folosind at├ót viziunea ta unic─â, c├ót ╚Öi dorin╚Ťele ╚Öi nevoile clien╚Ťilor.
 • Cum s─â aju╚Ťi mai mul╚Ťi oameni cu expertiza ta, ├«n timp ce ai satisfac╚Ťia de a face ceea ce iube╚Öti.
 • Cum s─â ai mai mult control asupra viitorului t─âu profesional ╚Öi financiar.

9 Aprilie, ora 19:00

Cre╚Öte-╚Ťi v├ónz─ârile prin oferta ta unic─â ╚Öi irezistibil─â chiar dac─â nu ╚Ötii s─â te promovezi (├«nc─â)

Afl─â ├«n webinarul ÔÇťLevel up your MessageÔÇŁ cum.

9 Aprilie, ora 19:00

Pentru cine este webinarul
"Level Up Your Message"

ÔÇťLevel Up Your MessageÔÇŁ este pentru infoprenori, consultanti, coachi, autori de cursuri sau exper╚Ťi ├«n domeniile lor de activitate

Pentru exper╚Ťii la ├«nceput de drum...

Care se află la începutul călătoriei antreprenoriale și vor să construiască un business solid bazat pe pasiunea și expertiza lor.

Pentru vizionarii în căutarea rampelor de lansare...

Care au făcut deja primii pași în domeniu și au încercat să se promoveze, dar rezultatele nu sunt pe măsura așteptărilor. Se bazează în mare parte pe recomandări, dar își doresc să își extindă orizonturile și să ajungă la un public mai larg.

Pentru lideri în Ascensiune...

Sunt deja pe pia╚Ť─â cu o ofert─â solid─â ╚Öi au avut un oarecare succes ├«n promovare. Acum, ├«╚Öi doresc mai mult: s─â scaleze, s─â diversifice ╚Öi s─â se impun─â ca adev─âra╚Ťi lideri ├«n ni╚Öele lor.

9 Aprilie, ora 19:00

CADOU ÎNSCRIERE WEBINAR

Când te înscrii la webinar primești materialul:

10 gre┼čeli ├«n marketing pe care aproape toat─â lumea le face ┼či care te ├«mpiedic─â s─â faci bani (┼či cum s─â te fere┼čti de ele)

9 Aprilie, ora 19:00

"Investi╚Ťia mea de timp a fost r─âspl─âtit─â peste a╚Ötept─âri, Cum resetez starea interioara, cum resetez mindsetul, cum identific X factorul personal, cum identific tiparul clientului personal cum creez oferta win-win, cum fac v├ónzare, sunt doar cateva dintre informa╚Ťii foarte valoroase din curs. Mul╚Ťumesc mult, Liviu!"

Maria-Angela Nistor

"Tocmai ce am parcurs eveniment minunat al lui Liviu Pasat, "Level Up Your Message -Discovery." Pentru mine acest curs a fost WOW, chiar "Discovery "și a venit "mănușă"!

Cursul mi-a adus multe Aha-uri, multe valid─âri ╚Öi multe, multe idei noi de a le pune ├«n practic─â imediat ├«n via╚Ťa mea de zi cu zi, dar ╚Öi ├«n businessul meu. Am c─âp─âtat mai mult─â claritate ├«n a identifica mai ├«nt├ói cump─âr─âtorul ideal, a-i cunoa╚Öte valorile, nevoile, provoc─ârile ╚Öi abia apoi s─â-i structurez oferta strict ca r─âspuns la provoc─ârile lui.

Liviu are un talent bine lucrat și bine structurat la acest capitol.

Recomand cu c─âldur─â acest curs pentru cei care au nevoie s─â treac─â la un alt nivel ├«n evolu╚Ťia lor at├ót pe plan personal c├ót ╚Öi pe planul afacerii."

Maria Nicolaescu

"Am participat la cursul Level Up Your Message Discovery lui Liviu Pasat. De╚Öi a fost gratuit, mie mi s-au clarificat multe lucruri. Mi-a devenit clar ce ├«nseamn─â o afacere, oricare ar fi ea. Idei avem cu to╚Ťii! ├Äns─â punerea lor ├«n practic─â este foarte important─â: totul porne╚Öte de la mindset, formularea inten╚Ťiei ca s─â ajungi la rezultat; definirea problemei pe care o rezolvi ╚Öi g─âsirea clientului/ cump─âratorului cel mai potrivit; formularea mesajului; care e valoarea pe care tu o oferi vs pre╚Ťul pe care ├«l ceri/prime╚Öti; cum s─â ai o ofert─â Unic─â; iar HARTA ├«n 9 Pa╚Öi ÔÇô ca un magnet pentru v├ónzare ╚Öi un instrument nemaipomenit ├«n marketing. Am primit foarte mult─â claritate ╚Öi direc╚Ťie. Mul╚Ťumesc cu profund─â recuno╚Ötin╚Ť─â!"

Maria Andone

"Am participat la cursul Level Up Your Message Discovery lui Liviu Pasat. De╚Öi a fost gratuit, mie mi s-au clarificat multe lucruri. Mi-a devenit clar ce ├«nseamn─â o afacere, oricare ar fi ea. Idei avem cu to╚Ťii! ├Äns─â punerea lor ├«n practic─â este foarte important─â: totul porne╚Öte de la mindset, formularea inten╚Ťiei ca s─â ajungi la rezultat; definirea problemei pe care o rezolvi ╚Öi g─âsirea clientului/ cump─âratorului cel mai potrivit; formularea mesajului; care e valoarea pe care tu o oferi vs pre╚Ťul pe care ├«l ceri/prime╚Öti; cum s─â ai o ofert─â Unic─â; iar HARTA ├«n 9 Pa╚Öi ÔÇô ca un magnet pentru v├ónzare ╚Öi un instrument nemaipomenit ├«n marketing .

Am primit foarte mult─â claritate ╚Öi direc╚Ťie. Mul╚Ťumesc cu profund─â recuno╚Ötin╚Ť─â!"

Alina B.

Robert Osz

E╚Öti preg─âtit s─â faci mai mul╚Ťi bani ╚Öi s─â schimbi lumea prin pasiunea ta?

Înscrie-te la webinar