Vor oamenii sa faca bani din pasiunea lor?

by Liviu  - January 27, 2014

In cateva zile o sa lansam un seminar nou – despre cum sa faci bani cu pasiunea ta. ┬áSuntem la partea de finalizare continut, bonusuri, surprize.

Si din perioada de research pentru imagini, template-uri, idei, perspective am tot dat peste materiale care discuta in contradictoriu despre a face bani cu propria pasiune.

E un lucru interesant, ca uneori, cei care sunt artisti si creeaza cu pasiune arta lor, de multe ori au intentia sa ii plateasca ei pe ceilalti ca sa vina sa le admire arta.

Pe de alta parte sunt voci care spun ca in momentul in care vrei sa faci bani din pasiunea ta, pasiunea scade sau interfera cu frecventa materiala si nu mai e asa de pasionanta ­čÖé

N-as putea spune… Si nu m-as uita la mine neaparat cat la cei care sunt mentorii mei: Tony Robbins, T Harv Eker, Deepack Chopra…

Deepack Chopra chiar are o carte despre cele 7 legi spirituale ale succesului si in legea a 7-a vorbeste despre Legea Dharmei – adica de faptul ca te-ai nascut cu un DAR Unic , care e doar AL TAU! Ai o menire!┬áSi nu doar atat, ai primit si un mod unic de a aduce darul asta la indeplinire.

Da’ ┬áce-ar fi daca am enumera cateva caracteristici ale lucrurilor traite cu pasiune, facute din DAR-ul pe care l-ai primit:

 

1. Timpul dispare

Cred ca e cel mai puternic simptom. Timpul e de fapt emotie, traire. Si cand traiesti acolo, in pasiunea ta, timpul zboara cu o viteza fenomenala.

Nu stii cand a trecut – tu ai impresia ca a trecut o clipa si de fapt pot sa fii trecut chiar ore intregi!

2. Esti autentic

Nu spun ca esti original. Ci ca esti autentic. Traiesti lucrurile ca si cum tu le-ai fi inventat. Ce spui, ce faci, ce dai mai departe e ca si cum ar fi ale tale, desi poate ca le-ai invatat, le-ai aflat, te-ai rafinat in ceea ce faci.

3. Uiti de destinatie, te bucuri de calatorie

Chiar daca ti-ai propus sa ajungi la rezultate, esti atat de acaparat de ceea ce faci ca nu mai conteaza, cumva stii ca ai sa ajungi acolo.

4.  Te simti liber

Cand faci ceea ce iti place, ai senzatia ca nimeni nu te poate opri. Nici n-ar avea de ce sa te opreasca. N-ar avea sens, pentru ca nu faci decat bine!

5. Ii inspiri si pe ceilalti

Am primit odata un feedback la finalul unui seminar de la o persoana care ne spunea ca ne admira pentu ca “suntem vii“.

Iti dai seama! Aveam ceva diferit de ceilalti si voia si ea vitalitatea asta!

6. Ti se intampla miracole

Intalnesti oameni pe care nu credeai ca o sa ii intalnesti, apar sincronicitati, primesti raspunsuri exact la momentul potrivit, gasesti locuri pe care nu te asteptai sa le gasesti, primesti cadouri la care nici macar nu te gandeai, dar ti se potrivesc la fix…

7. Gestionezi mai usor fricile

Nu iti mai pasa chiar asa tare de ce ti s-ar putea intampla neplacut! Esti in flow si tot ce e negativ dispare!

8.  Nu-ti mai e teama de moarte

E una din fricile primare pe care oamenii o au. Pasiunea o face sa dispara. Stiu artisti care spuneau ca viata lor e scena. Viata lor e in totalitate dedicata celor din jur. Si ca nu si-ar putea inschipui viata altfel. Si o vad continua, pana la ultima suflare.

9. Ti-e simplu sa progresezi

Pare ca nu faci nici un efort sa inveti lucruri noi, sa te dezvolti in domeniul pasiunii tale. Si chiar daca pentru altii pare ca faci un efort, pentru tine e ceva obisnuit, normal, firesc…

10. Iti faci o multime de prieteni

Pentru ca vrei sa ii inspiri si pentru ca esti autentic, pentru ca te bucuri de darul tau, atragi in jurul tau o multime de prieteni care vor sa se inspire din viata ta…

 

Fa ce iti place si o sa ai succes!

Cred ca mai sunt si altele, eu pe-astea le-am gasit asa, rapid, din experienta personala.

Tu ce crezi?

Ar vrea sa isi traiasca oamenii in mod continuu pasiunea? Ar vrea sa se bucure si de banii facuti prin pasiunea lor?

 

Intr-o zi ai sa privesti in urma si-ai sa razi
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}