Prelucrarea datelor cu caracter personal

SOLICITARE ACORD ╚śI INFORMARE GENERAL─é CU PRIVIRE LA POLITICA NOASTR─é DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

V─â mul╚Ťumim pentru interesul acordat serviciilor ╚Öi produselor Wealth Mastery SRL.

Pentru noi, av├ónd ├«n vedere rela╚Ťia special─â cu dvs., este deosebit de important s─â asigur─âm protec╚Ťia datelor cu caracter personal pe care ni le furniza╚Ťi. ├Än aceea╚Öi m─âsur─â confiden╚Ťialitatea datelor dvs. cu caracter personal este extrem de important─â pentru noi.

CINE SUNTEM?

Wealth Mastery SRL este o societate organizat─â ╚Öi care func╚Ťioneaz─â ├«n conformitate cu legile din Rom├ónia, cu sediul ├«n Str. T Vladimirescu Nr.188, Prundeni, jud. V├ólcea, ├«nregistrat─â la ORC sub nr. J38/209/08.04.2011, av├ónd CUI 28329071, avand ca actionar majoritar pe Liviu P├úsat.

CE DATE PRELUCR─éM?

├Än vederea livr─ârii bunurilor ╚Öi serviciilor comandate, confirm─ârii comenzii, inform─ârii dvs. privind stadiul comenzii, oferirii de r─âspunsuri la reclama╚Ťiile plasate, evalu─ârii bunurilor ╚Öi serviciilor oferite, precum ╚Öi a exercit─ârii unor activit─â╚Ťi comerciale, de promovare a bunurilor ╚Öi serviciilor, de marketing, publicitate, de dezvoltare, de cercetare de pia╚Ť─â, statistic─â, monitorizare a v├ónz─ârilor ╚Öi comportamentului de cump─ârare a clien╚Ťilor, activit─â╚Ťi administrative ╚Öi de media, sunte╚Ťi de acord s─â ne ├«ncredin╚Ťa╚Ťi urm─âtoarele date cu caracter personal: nume, prenume, CNP, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, num─âr de telefon. V─â rug─âm s─â nu ne furniza╚Ťi alte date cu caracter personal dec├ót cele strict necesare scopului precizat ├«n aceast─â politic─â.

CARE ESTE SCOPUL ╚śI TEMEIUL JURIDIC AL PRELUCR─éRII?

Datele cu caracter personal furnizate cu consim╚Ť─âm├óntul dvs. sunt ╚Öi vor fi colectate ╚Öi prelucrate de noi exclusiv ├«n scopurile pe care le vom prezenta ├«n cele ce urmeaz─â.
Men╚Ťion─âm faptul c─â prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaz─â ├«n temeiul consim╚Ť─âm├óntului dvs. ├«n acest sens (art. 6 alin. (1) lit. (a) din Regulamentul General privind Protec╚Ťia Datelor, numit ├«n cele ce urmeaz─â Regulament-ul.
Situa╚Ťiile ├«n care Wealth Mastery S.R.L. va colecta ╚Öi prelucra datele dvs. cu caracter personal ╚Öi scopurile ├«n vederea c─ârora aceste date vor fi prelucrate, sunt urm─âtoarele:

 1. Înregistrare cont pe site-ul www.liviupasat.ro;
  Colectarea datelor cu caracter personal ├«n acest caz are scopul principal de a acorda posibilitatea cre─ârii unui cont de utilizator, prin intermediul/accesarea c─âruia ve╚Ťi avea acces la produsele achizi╚Ťionate, precum ╚Öi la produsele oferite gratuit. Totodat─â, unele din aceste date (ex. adres─â e-mail, num─âr telefon) sunt necesare pentru o bun─â comunicare ├«ntre societatea noastr─â ╚Öi dvs., ├«n calitate de client, precum ╚Öi pentru transmiterea c─âtre dvs. a ofertelor promo╚Ťionale, ├«n mod ocazional.
  De asemenea, în timpul utilizării platformei www.liviupasat.ro, sunt colectate de către societatea noastră date referitoare la istoricul de căutărilor dvs., respectiv: articole citite, produse audio-video vizualizate etc. Totodată, cu ajutorul unor coduri de tracking instalate pe platforma noastră de la diverși furnizori de servicii de analize și statistici, sunt colectate date precum adresa de IP, durata de utilizare a paginii, paginile vizitate.
  Toate aceste informa╚Ťii colectate au ca scop exclusiv, s─â optimiz─âm ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťim func╚Ťionarea platformei noastre, astfel ├«nc├ót s─â v─â oferim o experien╚Ť─â c├ót mai pl─âcut─â cu ocazia utiliz─ârii acesteia.
 2. Înscriere la evenimente (gratuite sau contra-cost)
  Scopul prelucr─ârii datelor dvs. cu caracter personal ├«n cazul ├«nscrierii la evenimentele organizate de Wealth Mastery S.R.L. const─â ├«n transmiterea unui email de conformare a ├«nscrierii la eveniment, permiterea accesului la eveniment, pe baza datelor ├«nregistrate, comunicarea de informa╚Ťii legate de eveniment, informarea cu privire la evenimente asem─ân─âtoare cu cel la care v-a╚Ťi ├«nscris, organizate pe viitor ╚Öi facturare, ├«n cazul evenimentelor contra-cost;
 3. Abonare la Newsletter
  Scopul de prelucrare datelor cu caracter personal în acest caz este acela de a vă informa despre produsele noastre și evenimentele organizate de noi și de marketing direct și publicitate;

CINE ARE ACCES LA DATELE DVS.?

V─â aducem la cuno╚Ötin╚Ť─â c─â, pentru func╚Ťionarea eficient─â a platformei, utiliz─âm diferite servicii de la furnizori externi sau interni (ÔÇŁpersoane ├«mputernicite de operatorÔÇŁ), c─ârora le putem transmite o parte din datele cu caracter personal colectate de la dvs., cu men╚Ťiunea expres─â c─â vom apela doar la persoane ├«mputernicite care ofer─â garan╚Ťii suficiente pentru punerea ├«n aplicare a unor m─âsuri tehnice ╚Öi organizatorice adecvate, astfel ├«nc├ót prelucrarea s─â respecte cerin╚Ťele prev─âzute ├«n Regulament ╚Öi s─â asigure protec╚Ťia drepturilor dvs. Categoriile de servicii pentru care colabor─âm cu furnizorii mai sus men╚Ťiona╚Ťi ╚Öi datele cu caracter personal transferate acestora sunt urm─âtoarele:

 • Servicii SMTP (comunicare email) ÔÇô adresa de e-mail;
 • Servicii newsletter ÔÇô adresa de e-mail, nume, prenume, num─âr de telefon;
 • Servicii de facturare ÔÇô nume, prenume, adresa de e-mail, num─âr de telefon, adres─â;
 • Servicii de curierat/po╚Öt─â ÔÇô nume, prenume, adresa de e-mail, num─âr de telefon, adres─â;
 • Servicii de trimite SMS ÔÇô num─ârul de telefon;
 • Servicii de procesare pl─â╚Ťi online ÔÇô nume, prenume, adresa de e-mail, num─âr de telefon, adres─â;
 • Servicii de comentarii ÔÇô nume, prenume, e-mail;
 • Servicii de contabilitate ÔÇô nume, prenume, adres─â, CNP;
 • Servicii juridice ÔÇô nume, prenume, adres─â, CNP;

CÂT TIMP SUNT STOCATE DATELE DVS.?

Datele cu caracter personal furnizate de dvs. vor fi prelucrate pe perioada derul─ârii rela╚Ťiilor contractuale cu dvs., precum ╚Öi ulterior, pentru o durat─â rezonabil─â, care nu poate fi mai scurt─â dec├ót termenul general de prescrip╚Ťie.

CARE SUNT DREPTURILE DVS.?

├Än calitate de persoan─â vizat─â, ave╚Ťi urm─âtoarele drepturi:

 • dreptul de acces la dateÔÇô ave╚Ťi dreptul de a ob╚Ťine din partea Wealth Mastery S.R.L. ┬áo confirmare c─â se prelucreaz─â sau nu date cu caracter personal care v─â privesc, precum ╚Öi acces la datele ┬árespective; totodat─â, pute╚Ťi ob╚Ťine o copie a datelor cu caracter personal furnizate societ─â╚Ťii noastre ╚Öi care fac obiectul prelucr─ârii; ┬ápentru orice alte copii solicitate de dvs., Wealth Mastery S.R.L. poate percepe o tax─â rezonabil─â, bazat─â pe costurile administrative; ├«n cazul ├«n care introduce╚Ťi cererea ├«n format electronic ╚Öi cu excep╚Ťia cazului ├«n care solicita╚Ťi un alt format, informa╚Ťiile v─â vor fi furnizate ├«ntr-un format electronic utilizat ├«n mod curent;
 • dreptul la rectificareÔÇô ave╚Ťi dreptul de a ob╚Ťine rectificarea de c─âtre Wealth Mastery S.R.L. a datelor cu caracter personal inexacte, precum ╚Öi dreptul de a ob╚Ťine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete; Wealth Mastery S.R.L. va comunica fiec─ârui destinatar c─âruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice rectificare a ┬áacestora, cu excep╚Ťia cazului ├«n care acest lucru se dovede╚Öte imposibil sau presupune eforturi dispropor╚Ťionate ╚Öi v─â va informa cu privire la ace╚Öti destinatari, dac─â ve╚Ťi solicita acest lucru;
 • dreptul la ╚Ötergerea datelorÔÇô ave╚Ťi dreptul de a ob╚Ťine din partea Wealth Mastery S.R.L. ╚Ötergerea datelor cu caracter personal care v─â privesc, f─âr─â ├«nt├órzieri nejustificate, iar Wealth Mastery S.R.L. are obliga╚Ťia de a ╚Öterge datele respective, atunci c├ónd: (i) datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru ├«ndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; (ii) v─â retrage╚Ťi consim╚Ť─âm├óntul pe baza c─âruia are loc prelucrarea ╚Öi nu exist─â niciun alt temei juridic pentru prelucrare; (iii) v─â opune╚Ťi prelucr─ârii ╚Öi nu exist─â motive ┬álegitime care s─â prevaleze ├«n ceea ce prive╚Öte prelucrarea; (iv) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; (v) datele cu caracter personal trebuie ╚Öterse pentru respectarea unei obliga╚Ťii legale ce revine Wealth Mastery S.R.L. ├«n temeiul dreptului Uniunii sau al legisla╚Ťiei rom├óne; Wealth Mastery S.R.L. va comunica fiec─ârui destinatar c─âruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice ╚Ötergere a ┬áacestora, cu excep╚Ťia cazului ├«n care acest lucru se dovede╚Öte imposibil sau presupune eforturi dispropor╚Ťionate ╚Öi v─â va informa cu privire la ace╚Öti destinatari, dac─â ve╚Ťi solicita acest lucru;
 • dreptul la restric╚Ťionarea prelucr─âriiÔÇô ave╚Ťi dreptul de a ob╚Ťine din partea Wealth Mastery S.R.L. restric╚Ťionarea prelucr─ârii ├«n cazul ├«n care v─â afla╚Ťi ├«ntr-unul din urm─âtoarele cazuri: (i) contesta╚Ťi exactitatea datelor, pentru perioada care ├«i permite Wealth Mastery S.R.L. s─â ┬áverifice exactitatea datelor; (ii) prelucrarea este ilegal─â, iar dvs. v─â opune╚Ťi ╚Ötergerii datelor cu caracter personal, solicit├ónd ├«n schimb restric╚Ťionarea utiliz─ârii lor; (iii) Wealth Mastery S.R.L. nu mai are nevoie de datele cu caracter personal ├«n scopul prelucr─ârii, dar dvs. le solicita╚Ťi pentru constatarea, exercitarea sau ap─ârarea unui drept ├«n instan╚Ť─â; sau (iv) v-a╚Ťi opus prelucr─ârii pentru intervalul de timp ├«n care se verific─â dac─â drepturile legitime ale Wealth Mastery S.R.L. prevaleaz─â asupra drepturilor dvs.; Wealth Mastery S.R.L. va comunica fiec─ârui ┬ádestinatar c─âruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice restric╚Ťionare a prelucr─ârii, cu excep╚Ťia cazului ├«n care acest lucru se dovede╚Öte imposibil sau presupune eforturi dispropor╚Ťionate ╚Öi v─â va informa cu privire la ace╚Öti destinatari, dac─â ve╚Ťi solicita acest lucru;
 • dreptul la portabilitatea datelorÔÇô ave╚Ťi dreptul de a primi datele dvs. cu caracter personal, astfel cum acestea au fost furnizate c─âtre Wealth Mastery S.R.L., ├«ntr-un format structurat, utilizat ├«n mod curent ╚Öi care poate fi citit automat ╚Öi de a transmite aceste date altui operator, ├«n anumite condi╚Ťii; ├«n exercitarea acestui drept, ave╚Ťi dreptul ca datele cu caracter personal s─â fie transmise direct de la Wealth Mastery S.R.L. ┬ála alt operator atunci c├ónd acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic;
 • dreptul la opozi╚ŤieÔÇô ave╚Ťi dreptul de a v─â opune, din motive legate de situa╚Ťia particular─â ├«n care v─â afla╚Ťi, ├«n orice moment, prelucr─ârii datelor dvs. cu caracter personal, inclusiv cre─ârii de profiluri pe baza respectivelor dispozi╚Ťii;
 • dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automat─â,inclusiv crearea de profiluri;
 • dreptul de a depune o pl├óngere├«n fa╚Ťa Autorit─â╚Ťii Na╚Ťionale de Supraveghere a Prelucr─ârii Datelor cu Caracter Personal;
 • dreptul de a v─â retrage consim╚Ť─âm├óntul├«n orice moment, f─âr─â a afecta legalitatea prelucr─ârii datelor cu caracter personal efectuate de Wealth Mastery S.R.L. ┬ápe baza consim╚Ť─âm├óntului ├«nainte de retragerea acestuia.

CUM AVEȚI ACCES LA DATELE DVS.?

Pentru orice ├«ntreb─âri sau cereri referitoare la datele cu caracter personal pe care ni le-a╚Ťi transmis, inclusiv ├«n vederea exercit─ârii drepturilor pe care le ave╚Ťi, astfel cum sunt acestea men╚Ťionate ├«n cadrul sec╚Ťiunii anterioare,┬áne pute╚Ťi contacta la adresa: Str. T Vladimirescu Nr.188, Prundeni, jud. V├ólcea.

Wealth Mastery S.R.L. v─â va furniza informa╚Ťiile solicitate ├«n format electronic atunci c├ónd este posibil, cu excep╚Ťia cazului ├«n care solicita╚Ťi un alt format.

Informa╚Ťiile furnizate, precum ╚Öi orice comunicare ╚Öi m─âsuri luate ├«n exercitarea de c─âtre dvs. a drepturilor de mai sus sunt oferite de Wealth Mastery S.R.L. gratuit. Cu toate acestea, ├«n cazul ├«n care cererile formulate de dvs. sunt nefondate sau excesive, ├«n special din cauza caracterului lor repetitiv, Wealth Mastery S.R.L. poate:

 • (i) fie s─â perceap─â o tax─â, ╚Ťin├ónd cont de costurile administrative pentru furnizarea informa╚Ťiilor sau a comunic─ârii sau pentru luarea m─âsurilor solicitate;
 • (ii) fie s─â refuze s─â dea curs cererii.

Preciz─âm faptul c─â prin acceptarea acestui acord, datele dvs. personale vor fi prelucrate de Wealth Mastery S.R.L., conform prezentei Politici de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal.

V─â mul╚Ťumim!