La ce te gandesti acum?

by Liviu  - April 2, 2014

Am sa fac o afirmatie care s-ar putea sa ti se para socanta: n-am fost la nici un seminar Brian Tracy. Pana anul asta.

Poate ai sa zici – da’cum, tu care esti atat de pasionat de oameni de succes, sa inveti de la cei mai buni, cum nu ai fost pana acum?

E, uite ca se mai intampla. Abia anul asta am ajuns la un seminar Live cu Brian Tracy! Acum era momentul! Si a fost super!

A scris deja Irina un articol despre seminar – a facut o super recenzie pe care o gasesti AICI.

Au fost multe click-uri, multe exercitii, multe perspective schimbate – se cunoaste clar cand cineva are experienta in a obtine rezultate, si nu numai atat, stie sa explice si cum a obtinut rezultatele.

De data asta vreau sa punctez doar un lucru care mi s-a parut esential. Sta la baza rezultatelor pe care vrei sa le obtii.

Si e vorba de o intrebare… O sa vorbim imediat despre ea.

Brian spunea – si e clar ca lumina zilei lucrul asta: calitatea vietii tale e data de calitatea gandurilor pe care le ai.

Si ca oamenii de succes se gandesc foarte des si foarte intens la ceea ce isi doresc. La ceea ce vor sa obtina.

In momentul in care gandirea ta e orientata catre rezultate, si iti e din ce in ce mai clar ceea ce vrei sa obtii – e mult mai simplu sa actionezi si sa ajungi la rezultate!

think_matters

Si modul in care poti sa iti canalizezi gandirea spre ceea ce iti doresti (spune Brian) e sa te intrebi tu insuti:

“La ce te gandesti ACUM?”

Si simpla intrebare te va face constient de ceea ce gandesti – de gandurile pe care le vehiculezi chiar in momentul curent – si in felul asta sa te concentrezi si mai puternic pe ceea ce iti doresti.

Prietena noastra Miki a fost si mai creativa, dupa seminar ne-a propus un joc ┬á(si noi am intrat in joc ­čÖé ) – si poti sa il aplici si tu ca e mai interesant in echipa.

Daca ai un prieten cu care ti-e usor sa comunici pe ideea de dezvoltare personala si vrei sa iti fie mai usor sa cresteti impreuna – va puteti trimite zilnic, la diverse momente ale zilei, sms-uri doar cu intrebarea asta┬á“La ce te gandesti ACUM?”┬á

In felul asta va creste nivelul de constientizare! Nici macar nu trebuie sa raspunzi pe sms la intrebarea asta! E important sa constientizezi ca poti sa te gandesti chiar acum la ce vrei sa obtii de la viata.

Chiar acum – gandeste-te la ceea ce iti doresti!

Si unde iti vei concentra gandurile, acolo vei hrani cu energie!

Asa ca te invit sa fii constient: ┬á“La ce te gandesti ACUM?”┬á

Chiar asa, poti sa ne lasi un raspuns chiar aici la comentarii:┬á“La ce te gandesti ACUM?”┬á

Bancul cu muncitorul si sandviciurile
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}