How You Do Anything Is How You Do Everything

by admin  - December 12, 2011

Asta a fost una din frazele pe care a tot repetat-o T. Harv Eker timp de trei zile, in seminarul Millionaire Mind Intensive.

Pe mine m-a cam durut, sincer! Pentru ca mi s-a parut, desi nu din prima, ca are mult adevar in ea.
Adica daca iti lasi hainele vraiste prin casa, si creezi dezordine – cam asa esti si in afaceri. Daca nu esti atent la cum folosesti obiectele, cam asa faci si cu banii…

Hmm, nu mi-a placut! ­čÖé Si orice sentiment negativ pe care il am, stiu ca imi transmite un semnal: e nevoie de o schimbare! De perceptie si/sau de comportament. Da, semnalul e sa imi schimb comportamentul – de exemplu sa fiu mai atent la obiectele pe care le folosesc, sa le dau atentia cuvenita, sa le respect energia din care au fost create!

Mi-a si placut insa expresia lui Harv, pentru ca imi place sa invat. Enorm! Imi place enorm sa invat! Sa cresc, sa evoluez, sa descopar noi si noi niveluri de constiinta si de manifestare: asta e de bine – mi-am zis eu!

Daca imi place sa invat – imi place sa invat in fiecare domeniu din viata mea: “How You Do Anything Is How You Do Everything”, pai nu?
Asa ca am sa invat, in fiecare zi mai mult si mai bine cum sa ma port cu obiectele, sau cum sa imi aranjez hainele, sau cum sa imi ingrijesc masina sau casa…

Invat. E un proces. Si cum spuneam, acuma chiar eu: How You Do Anything Is How You Do Everything! ­čÖé

Cat de importanta e existenta fiecaruia dintre noi?
  1. Intr-adevar, asa se intampla toate. Important e sa vrem sa ne schimbam in sensul bun, sa crestem, sa invatam, sa asimilam :).
    Multumesc pentru toate informatiile pe care le imparti cu noi.

Comments are closed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}