T. Harv Ecker

by admin  - December 27, 2011

Intre 13 si 16 mai am fost la Londra. Mai precis spus la T. Harv Ecker.

Millionaire Mind Intensive se numeste seminarul. Eu il consider ca fiind aproape gratuit, vorba lui Lorand ­čÖé

De ce il consider asa? Pentru ca primesti o valoare imensa la un pret super acceptabil. Trei zile in care ai exercitii,  strategii,  informatii, intr-un cuvant: energie!

Te astepti poate sa primesti strategii de trading sau de cum sa iti construiesti propriul business, dar e de fapt mult mai mult de atat – primesti temelia: cum sa castigi jocul mintii. Cum sa fii atent la hartile tale mentale. Cum sa faci primul pas: constientizarea. Cred ca nu e alt pas mai important in momentul in care vrei sa pornesti la drum.

Ce e haios e ca Harv isi incepe seminarul cu “Don't believe a word I say!” Adica – vezi sa nu iei de bune ce spun eu! Totul vine din experienta lui si iti ofera un sistem care a functionat pentru el si pentru alte milioane de persoane.

Sfarsesti prin a il crede. E congruent, profund, instruit si poate mai imporant decat toate: are rezultate. Cum sa nu il crezi? Si ti le spune cu umor si profesionist. Sa le simti, sa le integrezi in fiinta ta. Trei zile mi-a creionat, de acolo de pe scena cum sa fii un model!

Senzational a fost!

In primele doua zile de seminar am purtat tricoul cu Trezeste Banii – ghiciti cine a reusit sa citeasca cuvintele: cei care stiau romana ­čÖé

Si uite asa am aflat ca erau vreo 20 de romani in sala. Super placut sa stii ca lucrurile astea ajung din ce in ce mai mult si la cei de aici din Romania. Prin reprezentanti, dar ajung. Prin lideri.

O sa va mai spun despre seminar. Sunt inca in zilele alea 30, cand trebuie sa imi fac temele, ca sa imi creez noi obiceiuri. Si de-aia pe mana am o bratara pe care scrie: “I have a millionaire mind!”. E super!

Importanta mediului in care traiesti
  1. Buna Liviu,

    Tocmai am terminat cartea lui Herv de citit si tocmai mi-am facut si o eu bratara de care am citit in articolul tau. Crezi ca ne mai poti da detalii despre curs? Multumesc

Comments are closed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}