The habit of managing the money is more important than the amont

by admin  - December 29, 2011

Asta spune T. Harv Ecker. Si o vei spune si tu dupa 3 zile de seminar.

Exista o carte “The Millionaire Next Door” in care se scoate in evidenta ca acei care au ajuns in abundenta financiara au avut ca punct comun un prim atribut pe care il poti avea si tu: si-au gestionat mai bine banii, decat ceilalti oameni.

Asta te invata Harv pentru inceput. Sunt doua jocuri ce trebuie castigate – unul, cel al mintii, si al doilea, cel al banilor.

Jocul banilor  tine de obiceiurile pe care le ai. Si in cautarea de a avea mai multi bani, unul din punctele omise este cel al gestionarii banilor, inainte de a incepe sa castigi mai mult.

Cum ii gestionezi insa? Sunt 3 pasi necesari: constientizare, intelegere, actiune.

Primul pas e constientizarea: sa constientizezi ca ai crezuri care te  limiteaza, ca ai obiceiuri care te limiteaza, ca ai actiuni care nu iti aduc ceea ce iti doresti tu sa iti aduca./

Pe urma vine intelegerea. Raspunsul la intrebarea DE CE? De ce faci ceea ce faci? De ce ar trebui sa faci ceea ce nu faci?

Si ultimul pas: plan de actiune. Cum construiesti spre ceea ce iti doresti. Si totul se reduce, tehnic, la 6 pusculite pe care oricine le poate folosi.

Stiti ce ma incanta pe mine la americani, mai ales la cei care sunt de zeci de ani in dezvoltare personala? Ca au creat sisteme – ca au creat planuri care nu depind de personalitatea ta. Nu depind de cate facultati ai facut, nu depind de mediu din care vii, de educatia pe care ai primit-o, de

sistemul de credinte in care ai fost crescut… e pur si simplu vorba de sisteme. Formule pe care le poate folosi oricine, pas cu pas si ajungi la rezultat. Asta e super! Sa creezi un sistem independent de individul care il va folosi.

V-ati gandit vreodata sa va construiti un sistem al vostru? Si pe urma sa il dati mai departe sa vedeti ca functioneaza indiferent de cine il foloseste?

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}