Reteta pentru un Revelion de succes

by admin  - January 4, 2012

A fost un revelion superb. Adhoc, plin de surprize, veselie, dans, energie.

Si dupa ce am trecut in anul nou am facut ca in bancul cu studentii la matematica atunci cand au vrut sa se mute.

Cica doi studenti la matematica stateau intr-un bloc la etajul 2 si a trebuit sa se mute, asa ca au inceput sa impacheteze lucrurile ca sa le transporte. Ei bine si cum biblioteca era voluminoasa s-au gandit ca poate ar fi mai bine sa ii dea drumul de pe balcon ca n-o sa se dezasambleze. Asa ca au trecut la partea matematica, au pus ei in ecuatie masa, viteza, inaltimea de la care urma sa cada biblioteca, rezistenta materialelor si toti ceilalti parametri si rezultatul a fost ca biblioteca va rezista.
Si au aruncat biblioteca de pe balcon care biblioteca bineinteles ca s-a facut praf la contactul cu asfaltul.
Doar ca studentii nostri in loc sa mearga sa stranga bucatile de biblioteca s-au apucat sa refaca ecuatia sa vada unde au gresit la calcule!


Si noi am facut ceva de genul asta insa un pic pe dos: in loc sa mai facem inca o petrecere ne-am intalnit si pe data de 1 ianuarie, sa vedem ce-am facut de a iesit asa fain! 🙂

Si uite ce am constatat, dupa dezbaterile de la masa de seara, care au fost catevca din ingredientele care ne-au dus la un super party:

OAMENII – participantii au fost oameni faini, deschisi, interesati de dezvoltare personala, doritori sa se simta bine si responsabili pentru starea lor interioara.

LOCATIA – apartament simplu, spatios, fara exagerari, cu locuri de evadare de la dans (bucatarie, balcon). S-a mai mentionat ca a fost un raport excelent intre numarul de persoane si metrul patrat ca sa existe o senzatie de apropiere intre participanti la care s-a adaugat lipsa scaunelor care obliga la dans 🙂

GAZDELE – zambitoare, pline de energie si optimism, atenti la intampinarea invitatiilor, catalizatoare pentru dans si distractie

CONEXIUNEA dintre participanti – desi unii dintre invitati nu se cunosteau intre ei, exista cel putin o persoana care sa faca legatura intre doua persoane, sa zicem, necunoscute

MENIUL – mancare variata, fiecare participant a contribuit fie cu feluri de mancare facute acasa sau altfel, prajituri, fructe, salate, tort sau bautura. (Aici de remarcat ca nu s-au suprapus felurile de mancare aduse – intamplator fiecare a adus ce a considerat mai bine, fara sa fie “suprapuneri”!!!)

MUZICA – antrenanta, foarte potrivita pentru petrecere, si cum multi dintre participanti aveau peste 25 de ani, a mers foarte bine muzica de discoteca a aniilor 2000 cu “iesiri” gen AC/DC sau BON JOVI.

si nu in ultimul rand
VARIETATEA sau altfel spus surprizele la tot pasul: – mai intai ca locatia a fost o surpriza pentru multi, unii dintre participanti se cunosteau dar nu stiau ca o sa faca revelionul impreuna, la miezul noptii surpriza a fost ca s-a iesit pe terasa blocului de unde se vedeau artificiile din tot Bucurestiul, vinul a fost surprinzator de bun (mai ales cel rosu 🙂 ), mancarurile din abundenta si variate, succesiunea melodiilor dansate, speech-urile de la mijlocul noptii – unul mai haios decat altul.

Ei bine, energia a fost superba, oamenii s-au distrat, au dansat, au mancat, au baut, au glumit, intr-un cuvant: “sarbatoare!” :). Toate au fost la superlativ. Si va spuneam ca nu ne-a fost suficienta doar o noapte, ne-am intalnit si a doua zi, pe seara, nu doar sa terminam ce mai aveam de mancat, dar sa ne re-conectam cu ce am trait intr-o noapte de 31 spre 1.

Si am convingerea ca putem relua reteta si cu alte ocazii! Acum avem ingredientele!

Ar fi bine sa dau si ceva detalii numerice? Am fost 19 participanti, nu s-a fumat si de coca cola nu s-a atins nimeni.

LA MULTI BANI CU SANATATE in 2012!

P.S. Am zis “detalii numerice” mai devreme? Nu mi-a iesit de data asta. 🙂 Si am uitat sa va mai spun ca eu personal am invatat si un cuvant nou in noaptea de revelion: “atarnache”

Leave a Reply

  1. Cand am citit acest articol m-am gandit dc ai facut Rev cu mine. La fel am petrecut si eu, doar ca eram la vila de unde am vazut putine artificii. Intr-adevar reteta de succes !
    La Multii Ani si la Mai Mare !! 🙂

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}