Alege-ti o problema mai mare de rezolvat!

by Liviu  - June 4, 2013

Vineri am fost la un seminar organizat de Florin Tabirca si prietenii lui de la BOSI.

Invitat si vorbitor:  David Culbertson – un multimilionar care a castigat si a pierdut mai multe milioane si le-a recastigat din nou in momentul in care a inteles ca e important sa castige mai intai jocul mintii pentru a il castiga apoi pe cel al banilor.

Au fost multe click-uri pentru mine acolo, in seara aia, si m-am gandit sa iti spun si tie unul dintre ele.

De ce? Pentru ca stiu ca iti doresti mai mult si stii probabil ca telurile sunt importante.

Uite insa a o perspectiva noua, pe care am aflat-o de la David!

In viata o sa ai, fie ca vrei sau nu, o multime de probleme. E nevoie de ele, pentru ca ele te fac sa cresti. Si de fapt, pornind din perspectiva asta, te poti defini ca un om care toata viata rezolva probleme.

Nu ai ce face, nu  s-a intamplat niciodata altfel! 🙂

Doar ca aici apare o mica distinctie – o noua perspectiva: daca vrei sa rezolvi mai usor problemele obisnuite din viata ta, ALEGE SA REZOLVI O PROBLEMA MAI MARE!

Tony Robbins ar fi spus  – e nevoie sa ai o viziune suficient de mare care sa te implineasca si in felul asta sa alegi sa implinesti telurile din viata ta.

David o spune altfel: daca tot va trebui sa rezolvi probleme toata viata – cel mai simplu e sa alegi tu problemele pe care vrei sa le rezolvi.
Si in momentul in care problema pe care vrei sa o rezolvi e suficient de mare si ii include si pe ceilalti (adica prin asta aduci valoare celorlalti ) – celelate probleme cu care credeai ca te confrunti se topesc! Devin insignifiante in fata NOII PROBLEME ALESE DE TINE!

Asa ca in doua cuvinte solutia problemelor tale ar suna cam asa: ALEGE O PROBLEMA MAI MARE PE CARE SA O REZOLVI!

Si concentrandu-te pe rezolvarea ei – viata ta o sa aiba alt sens si alta curgere!

Chiar asa , te invit sa te gandesti acum si sa scrii pe o hartie – ce problema, mai mare decat toate pe care le ai acum, ai putea sa rezolvi? 

Trezeste Banii ... si cu vocea Ta! Esti interesat?
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}