Panoul de vise sau Vison Board-ul – il ai mereu cu tine

by Liviu  - September 30, 2013

Si uite ca a avut loc si evenimentul Show Me The Money cu David Culbertson!

O experienta extraordinara din care am invatat o multime de lucruri. Eu personal am avut de invatat si din punct de vedere al organizatorului, dar asta e altceva, e doar pentru VIP-uri :).

Hai sa revin la un lucru pe care le-am invatat de la David: despre Vision Board.

Ma gandesc ca si tu ai auzit despre Vision Board – despre acel panou de vise pe care e imporant sa pui imagini cu lucruri pe care le vrei manifestate in viata: casa, masina, corp atletic, locuri pe care vrei sa le vizitezi, familie, partener de viata etc.

L-ai vazut probabil in “The Secret” sau poate ai citit despre el in alte carti. Ideea de baza a acestui Vision Board e ca acele imagini sa se imprime in subconstient si subconstientul sa atraga informatiile necesare pentru manifestarea in realitate a imaginilor.

exemplu de vision board

Si se spune ca e bine sa il ai cat mai mult in fata ta, sau chiar sa il pui pe desktop-ul calculatorului.

Ce m-a constientizat insa David in seminarul de vineri seara este ca “vision board-ul” e tot timpul cu tine! E de fapt facut din imaginile pe care le vezi in fiecare clipa!

Acum te uiti la pagina asta: ei bine asta contine vision board-ul tau curent!!! Peste cateva minute poate ai sa mergi sa privesti pe fereastra: ce vezi acolo, asta va contine vision board-ul tau. Mergi prin oras si privesti magazinele: asta va arata vision board-ul tau!

Ce vezi in fiecare clipa e de fapt vision board-ul tau!

David spunea ca timp de mai multe luni s-a auto-fortat sa nu vada decat locuri prospere, oameni, hoteluri, obiecte care radiau prosperitatea. Si pe urma, cand privea in orice alta parte avea impresia ca duce prosperitatea si acolo.

Si mi-am adus aminte de o experienta de-a mea de acum ceva ani. Cand am fost prima data in Elvetia, am stat vreo 2 saptamani intr-un centru al comunitatii creata de Omrram Michael Ivanhov. Si doua saptamani nu am vazut altceva decat flori, case superbe, flori, case superbe, flori si iar case superbe!

Ei bine cand m-am intors in Romania vedeam balcoanele de la blocuri pline de flori superbe! Retina mea se impregnase cu frumusetea florilor si o purtam peste tot! Bineinteles ca in cateva zile si balconul meu s-a umplut de flori! Am creat instantaneu ce vazusem in Elvetia!

Acelasi lucru mi l-a reamintit acum David: Umpleti ochii, privirea, mintea cu prosperitate!

Daca vrei sa ajungi mai repede la prosperitate, cele 15 minute pe care poate le petreci vizualizand vision board-ul facut de tine  cu imagini prospere nu sunt suficiente!!!!!

Pentru ca majoritatea restului timpului vision board-ul tau e plin de imagini de alt fel!

Asa ca FII ATENT: vision board-ul tau e mereu cu tine!

In fiecare clipa ochii tai vad ceva! In fiecare clipa subconstientul tau e imprimat cu imagini. Creeaza-l tu si nu il lasa sa fie imprimat cu ce nu vrei!


Vision board - Panou de vise
 

Ce imagini vezi in fiecare zi, in jurul tau, in mediile in care mergi?  Ce imagini iti creezi tu singur in mintea ta? Asta e esential!

Poti face in asa fel incat sa iti bombardezi mintea cu imagini prospere? Vrei sa ii transmiti creierului o avalansa de imagini frumoase in mod continuu?

Atunci te invit sa alegi imaginile, locurile, oamenii, lucrurile pe care le vrei in viata ta si pastreaza-le in minte cat mai mult timp!!

JUST DO IT!

Daca ti-a folosit articolul ta invit sa dai share mai departe si prieteniilor tai.

Arta dezvoltarii personale a lui Florin Rosoga
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}