A trecut vremea obiectivelor?

by Liviu  - March 21, 2019

Statisticile spun ca daca au trecut primele 15 zile din an, 95% dintre oamenii si-au incalcat deja acele “New Year resolutions”.
De-asta poate e nevoie din cand in cand de vorba aia: “maica, dar cu obiectivele cum stai?” ­čÖé

Si pentru ca presupun ca vei fi plin de energie “primavaratica” cat de curand, am grupat cateva video-uri pe care le-am postat pe facebook, exact pe tema asta a obiectivelor si ma gandesc ca o sa iti prinda bine. Iar la final ai si un mini-seminar mai cuprinzator chiar de la Tony Robins.

Sa-ncepem:

1. Inaine de toate: de ce e important sa iti setezi obiective.

O lectie invatata din derapajele de la scoala lui Titi Aur

2. Oare exista obiective mai importante decat altele?

Normal! Cateva cuvinte despre obiectivele Pivot

3. Perspective

De fiecare data, modul in care actionezi tine de perspectiva pe care o ai. Ce-ar fi sa privesti obiectivele si din alt unghi. Gen de SUS ­čÖé

4. Te tin curelele sa iti setezi obiective mari?

Se spune sa iti setezi obiective mari, indraznete. Asta insa e unul dintre primii pasi. Ca sa le atingi insa, e important sa iti dezvolti abilitati. Iar ca sa ai o imagine despre asta, am facut o comparatie cu un drive-test la Ferrari

5. A nu se confunda

Una dintre cele mai mari greseli pe care le fac oamenii, este ca nu au claritate atunci cand incep sa gaseasca solutii pentru a-si atinge obiectivele e ca uneori confunda obiectivul cu vehiculul care ii duce la obiectiv. Ti s-a intamplat si tie?

6. Si un reminder

Rostul obiectivelor e sa te deazolti TU ca persoana. Cine vreu sa devii? O persoana care se bucura de viata. Asa ca aminteste-ti sa iti aloci timp sa te bucuri.

7. BONUS

De la Tony Robbins citire, exact pe tema asta. De ce uita oamenii de obiective si ce componente sunt necesare ca sa nu faci greseala asta.

PS Am vazut de curand pe un blog ca la finalul articolelor era un mesaj de genul: “nu te-au invatat ai tai ca e frumos sa dai share la articole?” Mi s-a parut amuzanta abordarea, asa ca te invit sa dai articolul si mai departe. “Sharing is caring!” ­čÖé

67 idei pentru Business Mastery din seminarul cu Tony Robbins
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}