It's not only about money!

by admin  - December 17, 2011

Un alt lucru pe care T. Harv Eker a batut moneda: “It's not only about money!”

Banii sunt un mijloc de schimb, un vehicul prin se exprima cat de mult dai valoare celorlalti si in acelasi timp cat esti de receptiv, de deschis la a primi.

Sunt doua jocuri care trebuie castigate: primul este jocul mintii, al doilea este jocul banilor. Cel mai important este jocul mintii.
Jocul unde mintea vine cu memorii, cu programe, cu reziduuri daca vreti din copilarie, din experiente, din societate si toate astea isi pun amprenta pe comportamentul nostru legat de bani.

Culmea e ca jocul asta al mintii se poate castiga tot cu mintea. Prin re-programare!
Vi s-a intamplat vreodata sa instalati un program pe computer? Sa il folositi si pe urma sa va dati seama ca nu mai aveti nevoie de el?
Ei bine, vi s-a intamplat vreodata sa dezinstalati vreun program pe computer? ­čÖé Si sa instalati un program nou?

Oare nu cumva computerele sunt o imagine a cum functioneaza creierul nostru? Oare nu cumva putem dezinstala programe vechi si instala programe noi?

Cu siguranta da! Ni se intampla asta zilnic poate. Pareri pe care le aveam despre prieteni sau lucruri se schimba. Pareri pe care le aveam despre noi, despre cat potential aveam si ce putem sa realizam se schimba.

Care sunt pasii pentru schimbare? Pai as incepe cu primul: sa fii constient. Sa fii constient in primul rand de ceea ce vrei, si cu cat esti mai constient, cu atat iti va fi mai usor. “Clarity is power!” zice Harv Eker si sunt total de acord cu el!
E primul pas. Sa ai clar in minte ceea ce iti doresti.

Clar, concret, masurabil.

Se o comprometimento for profundo, o procedimento ├ę apoiado por ultrassom minha-farmacia ou tomografia computadorizada. O homem deve comprimir a base da glande por 1 a 1 segundos imediatamente ap├│s a primeira sensa├ž├úo de maior excita├ž├úo. Uma vez aprovado, o seu pedido ser├í embalado e enviado para si dentro de 1 horas.

Karl Pilsl - "La vremuri noi, greseli noi"
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}