Karl Pilsl – “La vremuri noi, greseli noi”

by admin  - December 18, 2011

Am fost ieri prezent la Budapesta, la Sensation si cum la fiecare din evenimentele astea participa cate un speaker de top – ai de fiecare data cate ceva – cu tona, mai precis spus – de invatat.

Mie mi se inchideau ochii de somn, ca ma trezisem pe la 3 ca sa mergem cu avionul, dar stateam cu pixul in mana sa prind tot ce puteam prinde din traducerea in engleza pe care o ascultam in casti.

Unul din lucrurile care m-a izbit a fost legat de subiectul antreprenoriat si leadership in vremurile de acum.

Karl spunea ca sunt vremuri noi, cu antreprenoriat de tip nou, nemaintalnit pana acum. Care antreprenoriat iti da posibilitatea sa traiesti experiente pe care nimeni nu le-a mai trait pana acum! Sa faci lucruri pe care nimeni nu le-a mai facut pana acum.

Si ce mi s-a parut cel mai tare este ca : ai OPORTUNITATEA sa faci GRESELI pe care NIMENI nu le-a mai facut pana acum!

Chiar asa spunea: OPORTUNITATEA! Senzationala harta mentala! Posibilitatea de a face greseli e o oportunitate! Magistral!

Un subiect de meditatie maret: vremurile de acum ne dau oportunitatea sa facem greseli pe care nimeni nu le-a facut pana acum. Ma sperie un pic lucrul asta si in acelasi timp e de senzatie: da-ti voie sa faci greseli unice, nemaintalnite. “Mind blowing” – vorba romanului ­čÖé

Pentru ca acel care nu face greseli de obicei nu face nimic. Nu actioneaza deloc.

Si cum zicea tot Karl:  Daca exista cineva care nu a facut nici o greseala atunci probabil ca era tare prost cand a murit.

Iar vorbim despre teluri? Pana cand?

Comments are closed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}