Consecintele lipsei de actiune

by admin  - January 11, 2012

Toti avem dorinte sau teluri pe care le dorim sa se implineasca insa oare facem si ceva in directia asta?
Te-ai intrebat vreoadata ce consecinte avem datorita lipsei de actiune?

Unii oameni mediteaza asupra dorintelor lor, altii merg la biserica sau vorbesc cu prietenii despre ele, iar altii traiesc, visandu-se eroii din filme, in timp ce telurile lor raman doar vise de neatins.
Avem un talent de a gasi metode pt a evita sa ne realizam dorintele, din frica, din comoditate sau din alte motive reale sau inventate.

ÔÇťRugaciunea fara actiune nu este rugaciuneÔÇŁ spunea Debbie Ford in “PARTEA INTUNECATA A CAUTATORILOR DE LUMINA” .

Si exemplul il da tot in carte:

ÔÇťUn fermier locuia intr-un tinut care, intr-o buna zi, fu inundat de apele raului din apropiere. Primarul a cutreierat tinutul si i-a anuntat pe toti fermierii ca, zona fiind sinistrata, trebuie s-o paraseasca. Toti si-au adunat lucrurile si au plecat numai omul nostru credea insa cu tarie ca Dumnezeu va avea grija lui, asa ca a refuzat sa plece din zona.

Primarul, neputand sa stea prea mult timp la discutii cu el, pleca. Apele revarsate au crescut, ceea ce il facu pe fermier sa se refugieze la etajul casei sale. Pe fereastra, vazu la un moment dat o salupa incarcata de soldati.

Ofiterul il indemna sa coboare in salupa, dar fermierul refuza: “Sunt convins ca Dumnezeu ma va apara.” Apele crescura atat de mult, incat fermierul se vazu nevoit sa se urce pe acoperis. Un huruit puternic il facu sa se uite in sus.

Era un elicopter. “Apuca-te de franghie, striga pilotul, si te vom trage in sus.” “Nu e cazul, raspunse Brown, Dumnezeu va avea, cu siguranta, grija de mine.”Apele crescura si mai mult si fermierul muri.

Cand ajunse in rai, fu anuntat de Sf. Petru ca va fi primit de Dumnezeu. “Ai fost intotdeauna cucernic, milos si iubitor, asa ca Dumnezeu iti va acorda o intrevedere.”
– Ai vreo intrebare? i se adresa Dumnezeu, la sfarsitul intrevederii.
– Pai, as avea una, daca nu te superi, marturisi fermierul sfios. Stii, intotdeauna am crezut ca vei avea grija de mine. De ce m-ai lasat sa ma inec in loc sa ma salvezi ?
– Cum adica? replica Dumnezeu. A fost alegerea ta. Eu l-am trimis pe primar sa te convinga sa pleci. Cand ma uit, tu erai tot acolo. Am trimis salupa in sprijinul tau, dar ai refuzat sa te urci in ea. Iar cand am vazut ca ai urcat pe acoperis, am trimis elicopterul sa te salveze.ÔÇŁ

Gandhi spunea: ÔÇť Ce valoare are credinta, daca nu este transpusa in actiune?ÔÇŁ

Ce actiune ar fi necesara AZI pentru a-ti atinge telurile? JUST DO IT!
Eu am inceput.

Multitasking-ul reduce IQ-ul mai tare decat marihuana?

Leave a Reply

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}