Miracolul devenirii

by admin  - April 16, 2012

Ce ti-ai dorit “sa fii cand vei fi mare”?

Stiti intrebarea asta uneori aparent fara sens a parintilor: ce vrei sa te faci cand o sa te faci mare?

Si bineinteles ca mici fiind, fara prea multa constienta de forta noastra – raspundem care cum, fie dupa un adevar din noi fie dupa o alegere a celorlalti.

Da’acum pe bune: ti-ai dorit vreodata sa devii ceva si ai devenit?┬áTi-ai dorit vreodata sa ajungi student, absolvent, doctor, artist, mecanic, lider, avocat? Ceva! Ti-ai dorit sa ajungi ceva si dorinta ta s-a implinit?

Cu siguranta ca da! Vreau sa spun ca asta e un miracol de care nu suntem constienti.

Suntem capabili dintr-o identitate curenta sa proiectam cu mintea o alta identitate pe care ne-o dorim si nu numai atat, ci si suntem capabili sa devenim acea persoana!!!!

Ganditi-va un minut. Suntem capabili sa iesim din imaginea noastra curenta si sa creem o noua imagine despre noi! Nici o alta fiinta de pe planeta asta nu are o asa putere! Sa devii ceea ce creezi la nivelul mintii!

Adica, daca vreti o imagine IT-sta, cu versiunea de soft 1.0 suntem capabili sa imaginam versiunea de soft 2.0! Care versiune, la un moment dat proiecteaza versiunea de soft 3.0 si o si poate implementa! ­čÖé

Cere claritate, cere dorinta, cere efort si actiune, insa avem acces la toate resursele sa materializam “noua identitate” in plan fizic! ┬áSunt sigur ca vi s-a intamplat si voua “devenirea” asta. Altcineva decat cel care ati fost. Vreau doar sa va amintesc de puterea asta a noastra. De a crea ceea ce proiectam cu mintea in invizibil.

Si daca tot v-am amintit ca suntem posesorii unei baghete magice – ce-ar fi sa va amintesc si ceea ce va doriti sa deveniti?

Sincer acum: Ce fel de persoana vrei sa fii? Ce vrei sa devii? Vrei sa fii un lider, un terapeut, un super om de afaceri, un speaker de succes. Ce vrei sa ajungi?

Te rog ia un pix si o foaie de hartie si scrie ce iti trece acum in minte cand iti pun intrebarea asta: ce iti doresti sa devii? Uita acum de componenta timp – si doar scrie ce vrei sa ajungi: Ce fel de persoana? Ce rol vrei sa joci in viata oamenilor – sau a omenirii? Ce ti-ar placea sa fii?

Ai scris? Uita-te la ce ai scris – si fii sigur ca esti in posesia unei capacitati miracol: sa devii ceea ce iti doresti sa devii!

Cele 4 roti ale (auto)vehiculului financiar

Leave a Reply

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}