Daruind vei Dobandi – primele montaje video

by Liviu  - May 23, 2013

Banuiesc ca stii deja ca, “Daruind vei Dobandi” e un proiect initiat de noi, cei de la Trezeste Banii, dupa o idee preluata de la Lorand Soares Szasz.

Lorand a creat conceptul asta de “seminarii aproape gratuite” la care participarea sa se faca nu platind cu bani ci cu produse neperisabile si rechizite scolare.

Iar noua ne-a placut ideea, suntem oricum fani ai instruirii si a darui instruire, asa ca a aparut “Daruind vei Dobandi”.

Primul eveniment a avut loc in decembrie 2012, pe 18, chiar in preajma Craciunului si distribuirea cadourilor a fost facuta de cei de la Clubul Colibris.

O mare parte din lucruri au fost duse la Centrul social Sf Mihail si Gavril din Slobozia de Giurgiu, o parte la copiii cu nevoi sociale din Scoala 142, o alta parte la cei din satul Suditi.

In preajma sarbatorilor de Paste, de anul acesta, mai precis pe 29 aprilie – a avut loc si a doua editie a evenimentului.

De data asta cu ceva surprize in plus pentru participanti, cu transmisie live si cu un invitat special Nick Batin.

Un eveniment foarte mult gustat de participanti (si la propriu si la figurat ­čÖé ), ┬áfacut in colaborare cu fundatia┬áSalvati Copiii┬á.

Am intarziat ceva cam mult cu realizarea filmelor de prezentare, recunosc.

La un moment dat am primit chiar o informatie ca nu am avea dreptul sa ii aratam pe cei care au primit cadourile, ca sa nu le afectam imaginea … dar….

De fapt cel mai bine puteti vedea aici, intr-un colaj realizat exceptional, de unul dintre cei mai inimosi oameni pe care i-am intalnit – Angelo.

Stiu ca nu apare prea des numele lui atunci cand vorbim despre echipa noastra, insa daca exista o persoana pasionata, dedicata materialelor pe care le facem ( manuale, etichete, formulare… ), ei bine persoana asta este Angelo!

Si uite ca acum ┬áAngelo a facut sa apara in montaj si fragmentele de filmare de la “Daruind vei Dobandi”!


si de la editia a doua:Multumim Angelo, Miha, Alex, Andreea, Oana, Nick, Andy, Stefan si tuturor prietenilor nostri nevazuti care ne ajuta sa aducem valoare in viata oamenilor!

De la pretentie la recunostinta - un exercitiu constient
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}