Crezi in prietenie la prima vedere?

by Liviu  - July 15, 2013

Te-ai gandit vreodata ca o ora petrecuta “la o cafea” poate da nastere la un parteneriat extraordinar?

Ti s-a intamplat vreodata ca dupa o ora de stat de vorba cu cineva sa generezi idei si sa gasesti moduri de a ii ajuta pe altii, de a crea valoare in viata altor oameni?

Anul asta am avut doua experiente exact de genul asta!Prima a ┬áfost cu Andy de la TimeTv┬á– ┬áam vorbit despre asta intr-un articol anterior (Cine sunt – la TimeTv)

A doua experienta – am trait-o de curand – la Cluj.

Cu Florin Rosoga.

Believe in friendship at first sight

De data asta totul a pornit dintr-un mesaj de La Multi Ani! pe care i l-am trimis pe facebook lui Florin de ziua lui – si din faptul ca “intamplator” urma sa avem seminar la Cluj. Si Florin mi-a propus ca daca tot mergem le Cluj, ce-ar fi sa ne intalnim “la o cafea”.

Si dupa o ora de stat de vorba – ne-am trezit (eu si Irina) ca avem un prieten nou! Care nu numai ca rezoneaza cu modul nostru de a gandi, ci ne-a si propus, asa pe nepusa masa, sa ne promoveze la lista lui de blogger, cu oameni super faini, de dezvoltare personala.

Si uite asa – am ajuns cu proiectul nostru la o multime de oameni pe care ii cautam si la care cine stie cand am fi ajuns daca nu era Florin sa netezeasca drumul in fata noastra.

Stiti cat de fain e omul asta, Florin Rosoga? Numai cand ma gandesc cat timp ne-a scutit si cat de mult ne-a ajutat sa ajungem la oamenii pe care ii cautam si pe care vrem sa ii aducem in comunitatea noastra!

Te invit sa intri pe blogul lui si sa vezi valoarea pe care o creeaza pentru cititorii lui. ┬áCurat, simplu, structurat – intr-un cuvant sinteza.

Si stii ce? Din intalnirile astea, toata lumea are doar de castigat.

Cu Andy – a fost prima┬átransmisie live a unui seminar Trezeste Banii. Si am ajuns la oameni la care nici nu stiu cum am fi putut ajunge altfel. Si asta datorita viziunii lui Andy despre Online – un virus cu care am inceput sa ma molipsesc si eu.

Cu Florin – suntem primii care am avut acces la cartea lui “Arta Dezvoltarii Personale” – chiar inainte (cu cateva ore) de a fi lansata pe piata.

Ce pot da si eu inapoi – pe langa un imens multumesc, e sa ii recomand din toata inima! Andy ┬ási Florin Rosoga

Doua exemple de prieteni/parteneri de la prima intalnire. Ce va urma ┬á– tineti aproape – cred cu toata inima ca e vorba de valoare adaugata in viata tuturor celor care vor, ca si noi, sa creasca!

Imi plac intalnirile de genul asta – si ma astept sa mai apara!

Atragem din ce in ce mai multi oameni frumosi, decisi sa aduca valoare in viata celorlalti.

8 capcane de care sa ai grija cand ai intentia sa te dezvolti
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}